Kijk voor leuke cadeautips in landwinkel Puur Genieten

GASTERIJ LEYDUIN IN BUITENPLAATS LEYDUIN

OPEN VANAF MAART 2017

Gasterij Leyduin is de plek om lekker te eten en te drinken, te genieten van de natuur en elkaar te ontmoeten: of het nu om familie, vrienden, kennissen of zakelijke contacten gaat. Dit bijzondere restaurant is een inspirerende ontmoetingsplek voor iedereen. Een goed bereikbare locatie ook, waar gastvrijheid en service voorop staan. In de nabije omgeving kunt u fantastische wandel- en fietstochten maken met verrassende vergezichten. Kortom, mogelijkheden te over om de bijzondere natuur van Buitenplaats Leyduin en het Amsterdamse Waterleidinggebied te ervaren.

Gasterij Leyduin staat garant voor puur genieten.
We hebben een (h)eerlijk en gevarieerd aanbod.
Wij bekommeren ons om het milieu en kiezen bewust voor de drie P's van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: People, Planet en Profit.
Wij voegen hier graag nog een vierde P aan toe. Passie!
Laat u verrassen en vertel ons uw ervaring.


Gasterij Leyduin vindt u op ongeveer 400 meter van het statige Huis Leyduin. Op de begane grond zal een sfeervol restaurant en een winkel met allerhande bijzondere cadeautjes voor jong en oud te vinden zijn. Tevens kunt u onder het genot van een hapje en een drankje genieten van onze open haard. De eerste  verdieping biedt plaats aan twee unieke overnachtingskamers.

In het statige Huis Leyduin zijn nu al mogelijkheden om activiteiten te organiseren. We heten u wel alvast meer dan van harte welkom! Vergaderingen, bijeenkomsten, presentaties en overige activiteiten kunt u nu al organiseren. Voor zowel de zakelijke alsook de paticuliere markt een buitengewone locatie! Voor meer informatie over onze vergadermogelijkheden kunt u in het hoofdmenu kijken onder het menu Gasterij Zakelijk.

Op ongeveer 200 meter bevindt zich het recentelijk gerestaureerde prachtige uitkijkpunt: de Belvedere.

Voor een sfeerimpressie kunt u te zijner tijd kijken op onze Google+ pagina van Gasterij Leyduin.

Wilt u onze digitale nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een mail naar info@gasterijleyduin.nl