Kijk voor leuke cadeautips in landwinkel Puur Genieten

GASTERIJ LEYDUIN IN BUITENPLAATS LEYDUIN

OFFICIEEL OPEN VANAF 23 MAART 2017

Gasterij Leyduin is de plek om lekker te eten en te drinken, te genieten van de natuur en elkaar te ontmoeten: of het nu om familie, vrienden, kennissen of zakelijke contacten gaat. Dit bijzondere restaurant is een inspirerende ontmoetingsplek voor iedereen. Een goed bereikbare locatie ook, waar gastvrijheid en service voorop staan. In de nabije omgeving kunt u fantastische wandel- en fietstochten maken met verrassende vergezichten. Kortom, mogelijkheden te over om de bijzondere natuur van Buitenplaats Leyduin en het Amsterdamse Waterleidinggebied te ervaren.

Gasterij Leyduin staat garant voor puur genieten.
We hebben een (h)eerlijk en gevarieerd aanbod.
Wij bekommeren ons om het milieu en kiezen bewust voor de drie P's van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: People, Planet en Profit.
Wij voegen hier graag nog een vierde P aan toe. Passie!
Laat u verrassen en vertel ons uw ervaring.


Gasterij Leyduin vindt u op ongeveer 400 meter van het statige Huis Leyduin. Op de begane grond is een sfeervol restaurant en een winkel met allerhande bijzondere cadeautjes voor jong en oud te vinden. Tevens kunt u onder het genot van een hapje en een drankje genieten van onze open haard. Tevens is er een opkamer waarin u een blik op onze keuken kunt werpen. De eerste verdieping biedt plaats aan vier unieke overnachtingskamers (lodges). Voor meer informatie kunt u op deze site kijken onder het hoofdmenu Gasterij Leyduin en het submenu Lodge.

Op ongeveer 200 meter bevindt zich het recentelijk gerestaureerde prachtige uitkijkpunt: de Belvedere.

Voor een sfeerimpressie kunt u te zijner tijd kijken op onze Google+ pagina van Gasterij Leyduin.

De nieuwe verlichting op de buitenplaats Leyduin maakt het nu mogelijk om Gasterij Leyduin ook aangenaam en veilig te bezoeken tijdens de openingstijden in de avonduren. Eigenaar Landschap Noord-Holland heeft verlichting aangelegd vanaf het parkeerterrein aan de Leidsevaart, langs het fietspad en het Huis Leyduin, tot aan de Gasterij Leyduin. Buiten openingstijden blijft de verlichting gedoofd.