AGENDA

Thursday 18 October

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOU !

MEDEWERKER BEDIENING M/V32 - 38 UUR  WEEKENDKRACHT BEDIENING M/V0 UUR - OPROEP  MEDEWERKER KEUKEN -...

MEDEWERKER BEDIENING M/V
32 - 38 UUR 

WEEKENDKRACHT BEDIENING M/V
0 UUR - OPROEP 

MEDEWERKER KEUKEN - ZELFSTANDIG WERKEND KOK M/V
32 - 38 UUR

Ben jij:

Gemotiveerd en op zoek naar een fijne en mooie werkomgeving 

Heb jij:

Passende horeca-werkervaring

Wil jij:

Voornamelijk overdag en af en toe een avond werken of juist één dag in het weekend

DAN ZOU JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA KUNNEN WORDEN 

Je kunt je CV mailen naar: info@gasterijleyduin.nl

 


Lees meer
Monday 24 December

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

Wij zijn op 24 en 31 december om 16.00 uur gesloten......

Wij zijn op 24 en 31 december om 16.00 uur gesloten......

Lees meer
Tuesday 25 December

EERSTE KERSTDAG GESLOTEN

Wij zijn op eerste kerstdag zijn wij gesloten en geniet ons team van een een gezellige kerst met familie en vrienden!...

Wij zijn op eerste kerstdag zijn wij gesloten en geniet ons team van een een gezellige kerst met familie en vrienden!

Morgen, 26 december, verwelkomen we u graag tijdens onze speciale kerstlunch of kerstdiner.
Hiervoor geldt dat reserveren verpicht is....

Namens Yvonne en haar team fijne feestdagen! 

Lees meer
Wednesday 26 December

KERSTLUNCH EN KERSTDINER BIJ LEYDUIN

KERST LUNCH LEYDUIN 2018 VOL 11.30 uur inloop: welkomstcocktail 12.00 uur aanvang lunch € 37,50 per persoon...

KERST LUNCH LEYDUIN 2018 VOL

11.30 uur inloop: welkomstcocktail

12.00 uur aanvang lunch

€ 37,50 per persoon exclusief dranken

U kunt niet meer reserveren.
Reserveren is verplicht en kunt u doen door een mail te sturen naar INFO@GASTERIJLEYDUIN.NL

EENDEBORST OP EEN BEDJE VAN SLA MET SINAASAPPEL SAUS

WILD BOUILLON MET PADDESTOELEN 

ZEEDUIVEL IN BLADERDEEG MET DILLESAUS 

MINI CHOUCROUTE  MET ZACHT GEGAARD BUIKSPEK  EN WILDSTOOF 

PETIT GRAND DESSERT

KOFFIE LUNGO

 

KERST DINER 

17.30 uur inloop met welkomstcocktail

18.00 uur aanvang diner

€ 49,50 per persoon exclusief dranken

Reserveren is verplicht en kunt u doen door een mail te sturen naar INFO@GASTERIJLEYDUIN.NL

 

EENDEBORST OP EEN BEDJE VAN SLA MET SINAASAPPEL SAUS 

WILD BOUILLON MET PADDESTOELEN 

STEAK TARTARE MET KWARTELEI 

ZEEDUIVEL IN BLADERDEEG MET DILLESAUS

SPOOM 

MINI CHOUCROUTE  MET ZACHT GEGAARD BUIKSPEK

WILDSTOOF MET ZOETE AARDAPPEL

KAASPLANKJE MET NOTEN-VIJGENBROOD

PETIT GRAND DESSERT 

KOFFIE LUNGO MET BONBON

Lees meer
Tuesday 1 January

NIEUWJAARSDAG GESLOTEN

Vanaf 2 januari 2019 10.00 uur bent u weer van harte welkom bij ons..... Namens Yvonne en haar team: een sprankelend...

Vanaf 2 januari 2019 10.00 uur bent u weer van harte welkom bij ons.....

Namens Yvonne en haar team: een sprankelend en gezond nieuwjaar!

Lees meer