AGENDA

Donderdag 1 februari

COLLEGA'S GEZOCHT

Wie komt ons versterken? Ons keukenteam is op zoek naar een nieuwe collega....de functie kan zowel op parttime...

Wie komt ons versterken?

Ons keukenteam is op zoek naar een nieuwe collega....de functie kan zowel op parttime alsook fulttime basis worden ingevuld......zowel assistent koks alsmede zelfstandig werkend koks worden utgenodigd om hun interesse kenbaar te maken. 

Daarnaast zijn we op zoek naar gastmensen voor in de bediening het in weekend.....ervaring is noodzakelijk gezien de  vele gasten die ons weten te vinden!

We hebben per direct een vacature voor een parttime zelfstandig werkende afwasser.
Je zult in elk geval alle zaterdagen ingeroosterd worden en daarnaast een aantal uren in overleg doordeweeks.

Salariëring conform CAO Horeca.

Ken je iemand of heb je interesse?
Mail dan je CV naar info@gasterijleyduin.nl.

Lees meer
Zondag 1 april

PAAS BRUNCH

Ook dit jaar bent u weer van harte welkom om te komen genieten van onze heerlijke paasbrunch! Programma:11.30 uur...

Ook dit jaar bent u weer van harte welkom om te komen genieten van onze heerlijke paasbrunch!

Programma:
11.30 uur inloop van de gasten met een welkomstcocktail
12.00 uur aanvang van de brunch 

Kosten bedragen € 35,- per persoon, kinderen tot 7 jaar € 25,-.
Reservering via info@gasterijleyduin.nl

Heldere kippenbouillon met lente-ui en kruidenflensje

Mand van de bakker met verschillende soorten brood zoals croissants, broodhaantjes, vlechtbrood en paasbrood

Diverse luxe vleeswaren, boerenkazen, gerookte zalm, eiersalade en een witlofsalade

Roerei met bieslook, warme beenham, quiche en Spaanse omelet met Charmeux kaas

Dessertbuffet met ondermeer chocolademousses en taarten

Het buffet is inclusief zuivel.

Lees meer