AGENDA

Monday 1 March

RENOVATIE FIETSPAD LEIDSEVAARTWEG

De Gemeente Heemstede is samen met uitvoerder KWS begonnen aan de renovatie van het fietspad langs de Leidsevaartweg....
De Gemeente Heemstede is samen met uitvoerder KWS begonnen aan de renovatie van het fietspad langs de Leidsevaartweg. In 4 fasen zal het gehele betegelde fietspad van de Centenbrug in Bennebroek tot NS-station Heemstede-Aerdenhout worden vervangen door asfalt. Tijdens deze fasen zal telkens een deel van de Leidsevaartweg met een tijdelijke slagboom worden afgesloten voor doorgaand autoverkeer. Alleen bestemmingsverkeer met vooraf aangemelde kentekens kunnen hier doorheen. Pakketbezorgers e.d. kunnen 24/7 via een intercom vragen om doorgelaten worden. De autoweg is tijdelijk omgedoopt tot een fietsstraat. Fietsers en wandelaars kunnen dus wel gedurende het hele project langs de gehele Leidsevaartweg wandelen/fietsen. Auto’s met aangemelde kentekens ondervinden hiervan veel hinder; er is weinig ruimte om fietsers in te halen. Bovendien bestaat het risico dat je zomaar 20 minuten staat te wachten op ladende, lossende en gravende machines. Ons advies is dan ook om gewoon de omleidingsborden te volgen. Leyduin is voor elke automobilist als volgt te bereiken: Fase 1 is afgerond. Fase 2 is afgerond. Fase 3, eind april tot juni. Leyduin is voor iedereen bereikbaar vanuit het noorden (vanaf station Heemstede-Aerdenhout). Negeer daarvoor op de Leidsevaartweg de omleidingsborden die wegvoeren van de Leidsevaartweg. Fase 4, medio mei tot juni. Leyduin is voor iedereen bereikbaar vanuit het noorden (vanaf station Heemstede-Aerdenhout). Negeer daarvoor op de Leidsevaartweg de omleidingsborden die wegvoeren van de Leidsevaartweg.
Lees meer
Saturday 1 May

TERRAS VOOR DE LUNCH GEOPEND

Wij gaan met ingang van zaterdag 1 mei weer open! We zijn er elke dag van 12.00 - 16.00 uur en u kunt op ons terras...
Wij gaan met ingang van zaterdag 1 mei weer open! We zijn er elke dag van 12.00 - 16.00 uur en u kunt op ons terras genieten van alle heerlijke gerechten van onze nieuwe menukaart, onze welbekende appeltaart, vers afgebakken koeken en muffins en de lekkere koffie. Pas op: van maandag tot en met vrijdag zijn we 's ochtends gesloten. In het weekend zijn we er vanaf 09.00 uur om u te verwelkomen voor "coffee to go".....tot onze grote spijt mogen we u dan niet op ons terras laten plaatsnemen. Wilt u zo vriendelijk zijn om zoveel als mogelijk te reserveren? Dank u wel en tot snel ziens, we verheugen ons u weer te mogen begroeten! Team Gasterij Leyduin.
Lees meer